Wijnactie

 

Onze wijnen zijn met zorg geselecteerd en worden geleverd door Zuid-Afrikaanse wijn specialist KE Trading uit Sint-Oedenrode. Op deze site vindt u meer informatie over onze wijnen, de wijnhuizen en de geschenkverpakkingen die wij leveren. Wij hebben een selectie gemaakt waarin voor ieders smaak en portemonnee iets lekkers te vinden is.

Bent u op zoek naar een mooi wijn geschenk? Kijk dan zeker ook eens naar onze verpakkingsmogelijkheden. Bij het bestellen kunt u aangeven of u de wijnen door ons wilt laten inpakken.

U vindt onze wijnen hieronder. U kunt deze direct bestellen en betalen. U ontvangt per email een bevestiging en een (btw) factuur bij de levering. Een van onze leden bezorgt de wijn binnen een week kosteloos bij u thuis (omgeving Sint-Oedenrode). Woont u niet in Sint-Oedenrode dan kunt u ervoor kiezen een afwijkend afleveradres in Sint-Oedenrode op te geven bij de bestelling of bij opmerkingen door te geven hoe u de wijn wilt ontvangen. Het is ook mogelijk de wijn te laten verzenden via Fleskpakket.nl. Hiervoor brengen wij verzendkosten in rekening.

Veel plezier bij het uitzoeken en geniet van de heerlijke wijnen!

LET OP: Wij leveren alleen wijn als u minimaal 18 jaar bent!

 

Witte wijnen

Rosé wijnen

Rode wijnen

Mousserende wijnen

Port en dessertwijn